Μηχανική βλάβη η αιτία της φωτιάς στην Porsche του Μαυρίκου

19:07 15/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Μηχανική βλάβη φαίνεται να είναι η αιτία της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας με βάση τα στοιχεία που περιέχονται στα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων.

Ύστερα από τις δύο αυτοψίες που έκαναν οι εμπειρογνώμονες στην Αττική Οδό κατά μήκος της διαδρομής που φαίνεται ο εκδότης να αντιμετωπίζει πρόβλημα, φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα, καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία που να στοιχειοθετούν το σενάριο της δολιοφθοράς και της εγκληματικής

ενέργειας.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στο πόρισμα τους αναφέρουν πως υπήρξε διαρροή λαδιού και καυσίμων που προκλήθηκε από κάποιου είδους μηχανική βλάβη.

Γι’ αυτό τον λόγο, αναμένεται να σταλούν στα κεντρικά της Porsche ανταλλακτικά αλλά και τμήματα του μοιραίου οχήματος ώστε να «δέσει» η υπόθεση από όλες τις πλευρές.

Εξάλλου, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν ενδείξεις και στοιχεία ότι το αυτοκίνητο του 42χρονου εκδότη δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ και η συντήρησή του σε συγκεκριμένα κρίσιμα σημεία δεν ήταν η ενδεδειγμένη, κάτι που φαίνεται πως έχει αποτελέσει την αιτία της πυρκαγιάς και έχει συντελέσει στη γρήγορη επέκτασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα