Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Πώς πιάσαμε τη 17Ν

13:28 6/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ μιλά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αποκαλύπτει πώς επί των ημερών του έπιασαν ένα προς ένα όλα τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Επίσης, αναφέρεται σε ένα άγνωστο περιστατικό, που τον σημάδεψε για όλη του τη ζωή και τον ώθησε να κηρύξει τον πόλεμο στην τρομοκρατία, όταν ο πατέρας του Κωστή Περατικού, Μιχάλης, μπήκε στο γραφείο του ξαφνικά.

Απαντά, για πρώτη φορά, στην ερώτηση εάν δόθηκαν φάρμακα

στον Σάββα Ξηρό για να ομολογήσει, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς και για το εάν έγιναν κάποιου είδους «συμφωνίες» με τους κατηγορουμένους.

Επιπλέον, μιλά για το τι απέγινε το ιστορικό 45άρι και η γραφομηχανή της Οργάνωσης, ενώ απαντά και στο ερώτημα εάν υπήρχαν γυναίκες στη «17 Νοέμβρη» και τι κατέθεσαν οι 152 μάρτυρες.

Επίσης, θυμάται και περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» τη δραματική μέρα που ο φίλος και στενός του συνεργάτης έπεσε νεκρός από βόμβα, λίγα μέτρα από το γραφείο του.

The post Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Πώς πιάσαμε τη 17Ν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα