Μετά τον Πύρρο η «Αυγή» βρίζει και τη Στεφανίδη: Να διαβάζεις Κατερίνα…

16:17 23/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Το ειρωνικό σχόλιο τής Κατερίνας Στεφανίδη για όσα απαξιωτικά έγραψε η Αυγή για τον Πύρρο Δήμα, προκάλεσε νέα αντίδραση της εφημερίδας του Σύριζα, αυτή τη φορά εναντίον της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ είχε τονίσει «δεν πηδάμε μια φορά στα τεσσερα χρόνια», αποδοκιμάζοντας έτσι τις αθλιότητες της εφημερίδας εναντίον του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη.

Επανήλθε, λοιπόν, η Αυγή και με ύφος δημοδισκάλου της δεκαετίας του ΄50 την προτρέπει «να διαβάζει πριν εκφράσει γνώμη», διότι διαφορετικά γίνεταιο αντικείμενο εκμετάλλευσης.

«Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι, για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών.

Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε: πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών -κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου» σημειώνει στο άρθρο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα