Επίθεση «Αυγής» στην Κατερίνα Στεφανίδη: Να διαβάζεις Κατερίνα

14:09 23/8/2016 - Πηγή: Aixmi

H δήλωσή της στο δελτίο του ΑΝΤ-1 «δεν πηδάμε μια φορά στα τεσσερα χρόνια» ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση του δημοσιογράφου της «Αυγής» που έγραψε το άρθρο και για τον Πύρρο Δήμα.

Η Kατερίνα Στεφανίδη σημείωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μέσα στη χρονιά για όλους τους αθλητές αλλά ο κόσμος τους βλέπει μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή» θεώρησε το σχόλιο της Ολυμπιονίκη ως υπερασπιστικό

για τον Πύρρο Δήμα και έγραψε νέο άρθρο υπό τον τίτλο «Να διαβάζεις, Κατερίνα» θεωρώντας ότι η Στεφανίδη έπεσε θύμα εκμετάλλευσης.

«Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών.

Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου» σημειώνει στο άρθρο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα