Μέσω Internet κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ-έκπληξη της Μπιγιονσέ‏

11:39 15/12/2013 - Πηγή: Aixmi

Αιφνιδίασε τους θαυμαστές της αλλά και τους κριτικούς η Μπιγιόνσε με την απόφασή της να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μέσω Διαδικτύου,δίχως να έχει προγραμματίσει κάποια μεγάλη εκδήλωση-ως είθισται.

Το νέο άλμπουμ της αμερικανίδας ποπ τραγουδίστριας που έχει τίτλο «Beyonce» περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια και 17 βίντεο και ήδη προκάλεσε σάλο στο Twitter καθώς μόλις ανακοινώθηκε η νέα κυκλοφορία,

το άλμπουμ έγινε άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο μέσω των iTunes.

H 32χρονη σταρ δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι ήθελε να διοχετεύσει τη μουσική της με έναν τρόπο διαφορετικό, ώστε να υπάρχει μια πιο άμεση επαφή με τους πολλούς θαυμαστές της: «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπαίνουν ανάμεσα στη μουσική, τον καλλιτέχνη και τους θαυμαστές. Ήθελα να μην γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων πότε θα κυκλοφορήσει η νέα μου δουλειά» δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγώντας ότι με την κίνηση αυτή ήθελε να αφήσει τους θαυμαστές της να ακούσουν πρώτα τα νέα της τραγούδια και ύστερα να σχηματίσει ο καθένας τη δική του άποψη.

Σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Billboard , το άλμπουμ έκανε μέσα σε τρεις μόλις ώρες πωλήσεις που έφτασαν τα 80.000 αντίτυπα, μέσω του iTunes ενώ ο διευθυντής του Μπιλ Βέρντε δήλωσε: «Το να είσαι σε θέση να ακούσεις ένα άλμπουμ χωρίς καμία αίσθηση του τι να περιμένεις και να βιώσεις τη μουσική και τα βίντεο για παρθενική φορά, είναι φανταστικό. Η εποχή του Διαδικτύου παρέχει στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να έχουν μια πιο άμεση σχέση με τους θαυμαστές τους και να παρουσιάζουν την τέχνη τους με όποιον τρόπο αυτοί επιλέγουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα