Μέσι σε Ινιέστα: Απόλαυσα το ποδόσφαιρο δίπλα σου

10:04 28/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγραψε ένα πολύ συναισθηματικό μήνυμα στο Instagram, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες μαζί με τον Αντρές Ινιέστα, μετά την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

«Αντρές, ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήταν προνόμιο να απολαύσω αυτό το άθλημα δίπλα σου και να περάσουμε τόσες αξέχαστες στιγμές μαζί. Σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα

σελίδα που ανοίγεις στην καριέρα σου και στη ζωή σου. Είσαι ένα φαινόμενο, εντός και εκτός γηπέδου. Θα μας λείψεις», ήταν το μήνυμα του Μέσι.

Andrés, gracias por todos estos años de fútbol. Fue un privilegio disfrutar de este deporte a tu lado y pasar tantos momentos inolvidables juntos. Te deseo todo lo mejor en esta nueva etapa en lo deportivo y en tu vida. Sos un fenómeno, dentro y fuera de la cancha. Te vamos a extrañar!!!

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Apr 27, 2018 at 12:22pm PDT

Όλη η οικογένεια της Μπάρτσα και το ποδοσφαιρικό επιτελείο των Μπλαουγκράνα πήγαν στη συνέντευξη Τύπου του Αντρές Ινιέστα, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ωστόσο, δύο ήταν οι ηχηρές απουσίες, καθώς Μέσι και Σουάρες δεν παρευρέθηκαν. Η εξήγηση που έδωσε η Μπαρτσελόνα, πάντως, ήταν ότι αμφότεροι είχαν κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μπορούσαν να αναβληθούν.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Μέσι σε Ινιέστα: Απόλαυσα το ποδόσφαιρο δίπλα σου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα