Μελανσόν: Η Ευρώπη βασάνισε και κατάκλεψε τον ελληνικό λαό

17:50 27/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο αρχηγός της «Ανυπότακτης Γαλλίας», Ζαν Λυκ Μελανσόν, οποίος αργά το απόγευμα συμμετέχει σε εκδήλωση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στο in.gr ο κ.Μελανσόν τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας έκανε κάτι απαράδεκτο» ενώ συμπληρώνει ότι «η Ελλάδα

είναι το σύμβολο της ευρωπαϊκής αποτυχίας.

«Η Ευρώπη βασάνισε και κατάκλεψε τον ελληνικό λαό, ο οποίος λαός έχει φτάσει σε ακραία όρια φτώχειας και κακομεταχείρισης. Για να εκπληρώσει ένα χρέος, για το οποίο δεν ευθύνεται. Ωστόσο, η γερμανική κυβέρνηση θεώρησε ότι ήταν ουσιώδες για την Ελλάδα να το πληρώσει, ενώ δεν ήταν νόμιμο. Γι αυτό οι Γερμανοί έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα κοινωνικής βίας» επισημαίνει ο Ζαν Λυκ Μελανσόν.

Αναφορικά με την στάση της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Μελανσόν δήλωσε ότι «είναι σημαντικό να ερχόμαστε εδώ και να υποστηρίζουμε τη χώρα, γιατί αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας είναι απαράδεκτο στα μάτια μας. Δέχτηκε ένα μνημόνιο μετά από δημοψήφισμα που έλεγε το αντίθετο κι έτσι έδωσε μια σκληρή γροθιά στην Αριστερά σε όλη την Ευρώπη, η οποία σε 24 ώρες έπεσε στο επίπεδο των συνηθισμένων πολιτικών που λένε ψέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα