Μεϊμαράκης: Είναι μικρός και λίγος ο Αλέξης Τσίπρας

13:07 27/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από το βήμα της ΚΟ της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ο Πρωθυπουργός αποδείχθηκε «μικρός και λίγος», ενώ «απέδειξε καθεστωτική νοοτροπία και αλαζονεία σε βαθμό που τον τυφλώνει».

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι έσκαβε το λάκκο της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που αυτή τον στήριζε.

«Την ώρα που του δίναμε τη στήριξη στα πολύ μεγάλα για την παραμονή της Ελλάδας

στην Ευρώπη, τώρα αυτός λέει ότι είχε στο μυαλό του από τις 12 Ιουλίου τις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μόνο αυτός δεν θέλησε το διάλογο, μόνο αυτός δεν μας συνάντησε, συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Τον αφήνουμε μόνο του στον ολισθηρό δρόμο που διάλεξε», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έκοψε τα πόδια της χώρας την ώρα που πήγαινε να ορθοποδησει. Η χώρα είχε απομακρυνθεί από το Grexit και η κυβέρνηση αυτή προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην ελληνική οικογένεια» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Όταν έλεγε ότι θα χορεύουν οι αγορές στα νταούλια τα πίστευε; Αν δεν τα πίστευε εξαπατούσε τον κόσμο; Ήταν απλά ασχετοσύνη ή απόπειρα εξαπατάσης;» διερωτήθηκε.

«Κανείς άλλος πρωθυπουργός δεν κατάφερε τόσο μεγάλη καταστροφή σε τόσο μικρό διάστημα. Αν υπήρχε σχετικό βραβείο Ρεκόρ Γκίνες ο κ. Τσίπρας θα το είχε σαρώσει» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφορικά με τις λίστες των υποψηφίων επανέλαβε ότι θα ήταν αντιδεοντολογικό και αντιδημοκρατικό να παρέμβει ένα πρόσωπο στη βούληση των ψηφοφόρων κάθε νομού, άρα θα καταρτιστούν με βάση τους σταυρούς που είχαν συγκεντρώσει οι βουλευτές στις προηγούμενες εκλογές.

Προανήγγειλε, τέλος , ότι η πρώτη συγκέντρωση της ΝΔ θα γίνει την Τρίτη στη Ρηγίλλης «για επιστροφή στις ρίζες».

Keywords
Τυχαία Θέματα