Μαύρος (MRB): Ο Τσίπρας μου ζήτησε συγνώμη για όσα έλεγε για τα γκάλοπ

12:20 27/6/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB και πρόεδρος όλου του κλαδου των ερευνών κοινής γνώμης, Δημήτρης Μαύρος, αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό, με το οποίο του ζητούσε συγνώμη για όσα είχε πει εναντίον των εταιρειών που διενεργούν γκάλοπ. «Ο κ. Τσίπρας

μου έστειλε SMS και μου ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά το αποτέλεσμα», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αντίστροφη μέτρηση» με τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη.

Όπως είπε ο κ. Μαύρος, ανάμεσα στις εταιρείες υπήρχε πραγματικός φόβος να προσεγγίσουν τον κόσμο και να βγάλουν exit polls την ημέρα των εκλογών, αφού δέχονταν εισηγήσεις τόσο από πολιτικούς όσο και επιχειρηματίες να το αποφύγουν. «Φοβόμασταν και την σκιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αοκάλυψε, επίσης, ότι η ΕΡΤ αρνήθηκε να μπει στα exit polls στις προηγούμενες εκλογές, κάτι που πλέον έχει ανακαλέσει.

The post Μαύρος (MRB): Ο Τσίπρας μου ζήτησε συγνώμη για όσα έλεγε για τα γκάλοπ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα