Μαυραγάνης: Το επίδομα ενοικίου αφορούσε τη Χρυσοβελώνη

11:39 28/2/2018 - Πηγή: Aixmi

To επίδομα ενοικίου αφορούσε την προκάτοχό του Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και όχι τον ίδιο, αποσαφήνισε ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωση που παραδέχτηκε η ίδια η πρώην υφυπουργός τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και στην εφημερίδα “Μαγνησία”. Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 11.000 ευρώ για το έτος 2016 χωρίς να αναγράφεται όνομα του δικαιούχου.

«Προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε, γι’ αυτό το είδατε μόνο για δυο μήνες, γιατί δεν το ζήτησα

ποτέ.Έχω δύο σπίτια στα Ιλίσια στα οποία και μένω, ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο δεν είχα πάρει» τόνισε ο κ. Μαυραγάνης στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, «το οικονομικό επιτελείο ενός υπουργείου δεν γνωρίζει εάν ξαφνικά θα κάνει ο πρωθυπουργός ανασχηματισμό, οφείλει να προϋπολογίζει από την αρχή του χρόνου για όλο το έτος με βάση το προηγούμενο έτος ή τα έως στιγμής δεδομένα… τι είχε ως δεδομένο; ότι η προηγούμενη υφυπουργός ελάμβανε αυτό το επίδομα όταν άλλαξε ο επόμενος υφυπουργός και δεν έκανα χρήση αυτό έπαψε να ισχύει».

Ο υφυπουργός δήλωσε αρχικά ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες το κονδύλι υπήρξε και χρησιμοποιείτο, είχε προϋπολογιστεί για να χρησιμοποιηθεί, ωστόσο λίγο αργότερα δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος αν χρησιμοποιείτο.

The post Μαυραγάνης: Το επίδομα ενοικίου αφορούσε τη Χρυσοβελώνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα