Μασκοφόρος εισέβαλε σε οίκο ευγηρίας στο Μοντπελιέ – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία ηλικιωμένη (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

10:22 25/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η γαλλική αστυνομία για έναν μασκοφόρο που εισέβαλε αργά το βράδυ σε οίκο ευγηρίας για καθολικούς ιεραποστόλους στο Μοντπελιέ και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία ηλικιωμένη.

Μία ασυνήθιστα διευρυμένη επιχείρηση διοργάνωσε η αστυνομία αναζητώντας τον ύποπτο, ο οποίος θεωρείται να φέρει πάνω του μαχαίρι και καραμπίνα. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα του δράστη ούτε το κίνητρό του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, περισσότερα από 100 μέλη των ειδικών δυνάεων έφθασαν στο χωριό Μοντφιέρ-σουρ-Λε, κοντά στο Μοντπελιέ.

dir="ltr">#montferrier Les services de secours continuent à arriver sur les lieux. pic.twitter.com/rUPRMFr7AH

— Métropolitain (@eMetropolitain) November 24, 2016

Όπως δήλωσε ο Γάλλος εισαγγελέας Κριστόφ Μπαρέ, μία γυναίκα, εργαζόμενη στον οίκο ευγηρίας που ανήκει στην Αφρικανκή ΑΠοστολική Κοινότητα, κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας την επίθεση. Όταν έφθασαν αξιωματικοί, εντόπισαν το πτώμα μιας άλλης γυναίκας, φιμωμένο και δεμένο έξω από το κτήριο, ενώ έφερε τρεις μαχαιριές.

Η εργαζόμενη που κάλεσε την αστυνομία δεν έφερε σοβαρά τραύματα αλλά ήταν σοκαρισμένη. Δεν ημειώθηκε άλλος τραυματισμός στον οίκο. Ο ύποπτος δεν εντοπίστηκε στους χώρους του ιδρύματος και όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ακόμη 60 ένοικοι ήταν εκτός κινδύνου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται περιμετρικά με τη συνδρομή ελικοπτέρου παό αέρος και αστυνομικών σκύλων στο έδαφος.

#montferrier La maison de retraite de baillarguet prise pour cible pic.twitter.com/gZe8t9KUix

— Cathy Soun (@CS_Midilibre) November 25, 2016

«Μία γυναίκα είναι νεκρή. Οι δυνάμεις ασφαλείας εκκένωσαν τον χώρο από τους 60 ενοίκους που είναι σώοι και αββλαβείς», σημείωσε στο Reuters ο αξιωματικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Aixmi
Μασκοφόρος, Μοντπελιέ – Μαχαίρωσε,maskoforos, montpelie – machairose