Μακελειό στη Βάρη: Οι δολοφόνοι ακολούθησαν τις γυναίκες…

15:34 21/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Ακολουθώντας τα βήματα των γυναικών τους από το Μαυροβούνιο στην Ελλάδα, κατάφεραν να εντοπίσουν οι τέσσερις εκτελεστές τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς και τον Στέβαν Σταμάτοβιτς και να τους δολοφονήσουν μέσα σε ταβέρνα της Βάρης. Οι δυο γυναίκες είχαν έλθει, μαζί με τα παιδιά τους, για να περάσουν μαζί τους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές, που γνωρίζουν

πλέον οι δυο 44χρονοι ήταν μέλη της επονομαζόμενης εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι», και κρύβονταν στην Ελλάδα. Ο πόλεμος των μαφιόζικων συμμοριών στο Μαυροβούνιο μετρά πάνω από 40 νεκρούς τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιγκόρ Ντέντοβιτς και ο Στέβαν Σταμάτοβιτς έπαιρναν προφυλάξεις στην Ελλάδα, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Δεν είχαν καν αυτοκίνητο και χρησιμοποιούσαν μόνο ταξί για τις μετακινήσεις τους.

Οι σύζυγοί τους αρνούνται να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο στους αστυνομικούς. Υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι δεν θυμούνται καν τη διεύθυνση του σπιτιού όπου διέμεναν, παρότι βρίσκονταν στην Αθήνα 15 ημέρες. Μόνο η μία ανέφερε ότι ο άνδρας της ήταν καταζητούμενος φυγάς, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο.

The post Μακελειό στη Βάρη: Οι δολοφόνοι ακολούθησαν τις γυναίκες… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα