Μάχη ζωής για τον επιχειρηματία που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά

14:30 2/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Επί επτά ώρες χειρουργείται ο 52χρονος που έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα.

Το θύμα της ληστείας φέρει τραύματα σε πολλά εσωτερικά όργανα, θλαστικά τραύματα στο κεφάλι κι έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος, σύμφωνα με δηλώσεις από την αναπληρώτρια διοικήτή του «Γεώργιος Γεννηματάς», Άννα Μάινα. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη.

Οπως έγινε γνωστό, οι δύο δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού, το οποίο δεν διέθετε συναγερμό, και μπήκαν στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, φορώντας κουκούλες, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο

του σπιτιού, όπου κοιμόταν ο 52χρονος με την σύζυγό του. Εκείνος ξύπνγσε και προσπάθησε να παλέψει με τον ένα, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι με την κάνη τού όπλου, ενώ ο άλλος τον πυροβόλησε 2 φορές στην πλάτη.

Την ώρα της αιματηρής ληστείας βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα και η οικιακή βοηθός η οποία κοιμόταν στο υπόγειο και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Μάχη για τη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά

The post Μάχη ζωής για τον επιχειρηματία που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα