Λυκουρέζος: Δε ζήτησα 2 εκατομ, αλλά 200,000 για δικηγορική αμοιβή

14:36 7/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κατηγορούμενος για εμπλοκή στη μαφία των φυλακών, διέψευσε ότι είχε ζητήσει 2 εκατομ ευρώ από τον καταδικασθέντα για την υπόθεση Energa, Αριστείδη Φλώρο, και υποστήριξε ότι είχε ζητήσει 200,000 ευρώ για δικηγορική αμοιβή.

«Επρόκειτο για δικηγορική αμοιβή στο πλαίσιο μιας γενικής διευθέτησης της αντιδικίας Φλώρου-Αντωνόπουλου», κατέθεσε στη δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφεορόπουλου.

Και πρόσθεσε: «Γινόταν προσπάθεια να υπάρξει μια διευθέτηση και να δοθούν αμοιβαίες

εξηγήσεις» (από τον Φλώρο και τον Αντωνόπουλο) στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αντωνόπουλου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014, όπως αναφέρει το law & order.

«Αυτό που υπήρξε πράγματι και το ομολογώ είναι ότι στο τέλος του Αυγούστου 2017 ζήτησα πράγματι αμοιβή 200.000 στο πλαίσιο της διευθέτησης, προκειμένου είτε να μην παρασταθούμε είτε να υπάρξει μια ήπια πολιτική αγωγή. Για τον Αντωνόπουλο δεν είχε παρέλθει ο φόβος, παρότι είχαν περάσει 2-3 χρόνια από το περιστατικό. Ήθελε μεν να τιμωρηθεί ο ένοχος αλλά ταυτόχρονα φοβόταν. Δεν αποτέλεσε αντικείμενο των συζητήσεων η αλλαγή των καταθέσεων των Αλβανών. Είχα ενημερώσει τον Γιώργο Αντωνόπουλο ότι επρόκειτο να ζητήσωδικηγορική αμοιβή και μου είχε πει να το χειριστώ εν λευκώ».

The post Λυκουρέζος: Δε ζήτησα 2 εκατομ, αλλά 200,000 για δικηγορική αμοιβή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα