Συγκλονιστικά βίντεο από το φλεγόμενο ρωσικό αεροπλάνο -41 νεκροί

15:49 6/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Σε 41 ανέρχονται έως τώρα οι νεκροί της αεροπορικής τραγωδίας στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας -μεταξύ αυτών βρίσκονται και παιδιά. Το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση SU-1492 με 73 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος και είχε προορισμό το Μουρμάνσκ.

Η αεροπορική εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το αεροπλάνο «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι «οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση».

Ένα από τα πλέον συγκλονιστικά βίντεο είναι αυτό που τράβηξε

ένας επιβάτης της μοιραίας πτήσης, στην οποία φαίνονται οι φλόγες να τυλίγουν το Superjet 100 της Aeroflot, έξω από το παράθυρό του.

Άλλο βίντεο δείχνει το αεροσκάφος να απογειώνεται και σχεδόν αμέσως να προσγειώνεται φλεγόμενο με την κοιλιά στο διάδρομο του αεροδρομίου.

MOMENT #Superjet100 bounces & goes on fire during ill-fated emergency landing

READ MORE: https://t.co/zYdrSceR3Y pic.twitter.com/ZZp3DnWLBd

— RT (@RT_com) May 6, 2019

JUST IN:
Footage from INSIDE INFERNO raging at crash-landed Superjet-100 jet emerges onlinehttps://t.co/mVGmXVazhs pic.twitter.com/1Xmz0LWaLv

— RT (@RT_com) May 5, 2019

The post Συγκλονιστικά βίντεο από το φλεγόμενο ρωσικό αεροπλάνο -41 νεκροί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα