Λυκούδης: Δεν θα στηρίξω τη Συμφωνία των Πρεσπών εάν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης

13:39 7/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν πρόκειται να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών «εάν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, δηλαδή με νέα κυβερνητική πλειοψηφία» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επεσήμανε, επίσης, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών

έχει θετικό πρόσημο «έστω κι αν τα προβληματικά της σημεία, η ιθαγένεια και γλώσσα, είναι φανερό ότι δημιουργούν ζητήματα».

Σημείωσε παράλληλα ότι «πολλά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν η κυβέρνηση είχε χειριστεί το θέμα στην αφετηρία του με υπευθυνότητα, με ειλικρινή διάθεση εθνικής συνεννόησης». «Προτίμησε τα διχαστικά παιγνίδια στα οποία αρέσκεται. Απέτυχε» πρόσθεσε.

Ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι «αποτελεί προσβολή του ΣΥΡΙΖΑ προς τους πολίτες του κεντροαριστερού χώρου, η πρόταση περί ‘προοδευτικού μετώπου’, όταν ο ίδιος (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) συγκυβερνά με ένα λαϊκιστικό ακραίο κόμμα της Δεξιάς με τις τραγελαφικές πιρουέτες του κι όταν ο ίδιος μέχρι χθες περιφρονούσε αν δεν χλεύαζε την Κεντροαριστερά».

Υπογράμμισε, δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

Πηγή: ΑΠΕ

The post Λυκούδης: Δεν θα στηρίξω τη Συμφωνία των Πρεσπών εάν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα