Το… χατ-τρικ των ντέρμπι

13:17 7/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Τρίτη σερί αγωνιστική στη Super League με σπουδαίο ντέρμπι, αφού στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η «στροφή» του πρωταθλήματος. Τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ, στη Λαμία

ταξίδεψε ο ΟΦΗ, κόντρα στον ΠΑΣ ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Μετά τη μεγάλη «μάχη» των «δικεφάλων» στην Τούμπα πριν από δυο εβδομάδες με νικητή εκείνον του «βορρά» αλλά και το «διπλό» της ομάδας του Λουτσέσκου στο Φάληρο την περασμένη Κυριακή, ήρθε η ώρα και για τη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Η «Ένωση» έφτασε κοντά σε τεράστια ανατροπή μεσοβδόμαδα απέναντι στη Μπενφίκα αλλά ο Βλαχοδήμος και η ατυχία στέρησαν από την ομάδα του Ουζουνίδη ένα τρομερό αποτέλεσμα. Μάνταλος και Οικονόμου ήταν οι δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά τον αποκλεισμό τους από την αποστολή της ομάδας, ενώ, μπήκε στην αποστολή ο Μπογέ. Για τους Πειραιώτες, ο τραυματίας Τοροσίδης δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά τη συμμετοχή του στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ, όμως είναι παρών ο Τουρέ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ που ήταν επιβλητικός και έφυγε σαν σίφουνας από τη Λευκορωσία με το 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, ενώ, ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του, πόσω μάλλον να το κάνει με ακόμα μια νίκη, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, ενώ, στη Λαμία, η τοπική ομάδα κοντράρεται με τον ΟΦΗ, με τους δυο αντιπάλους να έχουν ζοριστεί πάρα πολύ σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 6/10

Πανιώνιος – Άρης 1-0

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-1

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή 7/10

Λαμία – ΟΦΗ (16:00, ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports2)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30, Novasports1)

Δευτέρα 8/10

Ξάνθη – ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ)

Πηγή: gazzetta.gr

The post Το… χατ-τρικ των ντέρμπι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα