Λοβέρδος: Η σημερινή ενέργεια του Κασιδιάρη εξευτελίζει το Σώμα (ΒΙΝΤΕΟ)

15:09 15/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Με οργή μίλησε ενώπιον του Κοινοβουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Ανδρέας Λοβέρδος επικρίνοντας την αντίδραση του προεδρεύοντος της Βουλής Μάκη Μπαλαούρα που αποφάσισε να γίνει μομφή κατά του Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση εναντίον του Νίκου Δένδια.

Ο κ. Λοβέρδος

σημείωσε καυστικά: «Τρομερά δυσάρεστη η σημερινή έκπληξη πάνω στη συζήτηση της Ολομέλειας ενός σχεδίου νόμου που ισοπεδώνει τα πάντα, βρίσκετε πολιτική ασπίδα, να αλλάξουμε θέμα. Να υπάρξει ένταση στο Σώμα για άλλο θέμα!» και πρόσθεσε:

«Έχουμε συγκληθεί ως επιτροπές και την Τετάρτη ως Ολομέλεια για να εξετάσουμε τις ρυθμίσεις του τέταρτου μνημονίου και τίποτα άλλο δεν χωράει. Ο λαός πρέπει να καταλάβει. Εντούτοις, ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής χειροδικεί μέσα στο Σώμα εναντίον συναδέλφου, φασιστική αντιδημοκρατική συμπεριφορά απαράδεκτη για τα κοινοβουλευτικά ήθη, θα καταδικαστεί με τη μορφή που είπατε μομφή, και συμπληρώσατε με την παρέμβαση Μαντά και Βορίδη να παραπεμφθεί σε επιτροπή; Δεν αρκεί! Η σημερινή ενέργεια πέρα από τον αποπροσανατολισμό εξευτελίζει το Σώμα. Πρέπει να ντρέπονται οι συνάδελφοι, το καταδικάζουμε απερίφραστα. Ζητάμε να εξειδικεύσετε τη μομφή ειδάλλως δεν θα τη δεχτούμε, μέχρι να παραπεμφθεί στη δεοντολογία θα έρθει ο συνάδελφος να μας λέει τις απόψεις; Θα δέρνει εδώ; Να το εξειδικεύσετε, έχετε υποχρέωση» υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα