Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας, έστησε τη Novartis

10:06 20/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανήλθε στον χαρακτηρισμό «συμμορία« για όσους θεωρεί ότι «έστησαν» την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis και, μάλιστα, είπε καθαρά ότι θεωρεί «αρχισυμμορίτη» τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ήταν προσκεκλημένος στον Σκάι (στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου) και ρωτήθηκε

αν επιμένει στον χαρακτηρισμό «συμμορία» και ποιον εννοεί όταν αναφέρεται σε «αρχισυμμορίτη». Και απάντησε ρητώς ότι αναφέρεται στον πρωθυπουργό.

Τόνισε δε ότι οι χαρακτηρισμοί του έχουν ποινική και όχι πολιτική έννοια, σχολιάζοντας έτσι τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι τέτοια λόγια είχαν να ακουστούν από τον Εμφύλιο. Μιλάω για συγκρότηση συμμορίας που έστησε αυτό το σκάνδαλο σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων, είπε.

Ανήγγειλε, τέλος, ότι θα ζητήσει να καταθέσουν στη Βουλή οι προστατευόμενοι μάρτυρες κατ΄αντιπαράσταση («έστω και φορώντας τις κουκούλες τους», είπε), ενώ ανακοίνωσε ότι τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους, όπως και κατά παντός υπευθύνου.

Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας, έστησε τη Novartis

The post Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας, έστησε τη Novartis appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα