Έρχεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια

09:13 20/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Από τα δυτικα-νοτιοδυτικά ξεκόνησε η νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια σπό χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός θα επιδεινωθεί και πάλι ενώ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν από σήμερα Τρίτη,κατά διαστήματα το Ιόνιο, τη Δυτική και νότια Πελοπόννησο και πιθανόν τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο

και την Κρήτη, κυρίως τη δυτική και νότια.

Βαθμιαία θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες. Από το βράδυ τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακδεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 700-800 μέτρα).

Την Τετάρτη, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σε Ιόνιο κατά διαστήματα, σε δυτική και νότια Πελοπόννησο, σε δυτική Στερεά, Ήπειρο, Κρήτη (ιδίως δυτική και νότια) τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η Κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημερι τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινα και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, της Ηπείρου και Κεντρικής Στερεάς (από 800 μέτρα).

Την Πέμπτη θα διατηρηθούν αρχικά τα φαινόμελα αλλά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

The post Έρχεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα