Λιάγκας: Ευχαριστω όσους μου ευχήθηκαν να πεθάνω…

13:05 28/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Λιάγκας στο instagram όπου φαίνεται να φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και τραύματα σήκωσε σάλο ανάμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους. Κάποιοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και κάποιοι άλλοι έδειξαν να το χάρηκαν.

Συμβαινουν κι αυτα καμια φορα…

A post shared by Giwrgos Liagas (@gliagas) on Nov 27, 2017 at 8:52am PST

Έτσι, ο παρουσιαστής έσπευσε να διευκρινίσει με νέα

ανάρτησή του και trailer από την εκπομπή του Late: «Ευχαριστω ολους οσοι μου ευχηθηκαν να πεθανω, να παθω καρκινο και να φαω ξυλο!!! Σιγουρα καποιος που θα πρεπε να τα λεει ολα αυτα ειναι ο Γιωργης ο Λιαγκας με τοσα που του σουρνω καθημερινα… προς πληροφορηση, δε θα κανω το χατηρι σε κανεναν, ουτε καν στον Λιαγκα, να σταματησω το χιουμορ μου… Τα λεμε τα μεσανυχτα… στα ξενυχταδικα!!!».

Ευχαριστω ολους οσοι μου ευχηθηκαν να πεθανω, να παθω καρκινο και να φαω ξυλο!!! Σιγουρα καποιος που θα πρεπε να τα λεει ολα αυτα ειναι ο Γιωργης ο Λιαγκας με τοσα που του σουρνω καθημερινα… προς πληροφορηση, δε θα κανω το χατηρι σε κανεναν, ουτε καν στον Λιαγκα, να σταματησω το χιουμορ μου… Τα λεμε τα μεσανυχτα… στα ξενυχταδικα!!! #LateNightAnt1

A post shared by Giwrgos Liagas (@gliagas) on Nov 28, 2017 at 12:49am PST

The post Λιάγκας: Ευχαριστω όσους μου ευχήθηκαν να πεθάνω… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα