Λεβέντης: Εγώ τσόντα σαν τον Καμμένο δεν θα γίνω

12:21 8/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Με τη φράση «εγώ τσόντα σαν τον Καμμένο δεν θα γίνω», ο Βασίλης Λεβέντης διέψευσε κάθε σενάριο για στήριξή του στην κυβέρνηση, η οποία -όπως είπε- δείχνει σαν να κάνει αγγαρεία. Αντίθετα, επέμεινε στην πρότασή του να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση και ας μείνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. «Αρκεί οι υπουργοί να είναι τεχνοκράτες και όχι πολιτικοί».

Μιλώντας «Στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, επανέλαβε την πρόβλεψη ότι «η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα καταρρεύσει, με πασαλείμματα προσπαθεί να την κρατήσει ο Τσίπρας» και χαρακτήρισε τρομακτική δοκιμασία το ασφαλιστικό. «Με την πείρα που έχω, βλέπω τον Τσίπρα ότι ταλαντεύεται ανάμεσα στο φόβο μη του φύγουν βουλευτές και την ανάγκη να δείχνει προς τον κόσμο ότι είναι σίγουρος για την κυβέρνησή του. Ψεύδεται όταν λέει ότι δεν θα μειώσει τις συντάξεις», υποστήριξε.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, προέβλεψε ότι «σύντομα θα βρίσκεται σε κρίση για νέο αρχηγό», καθώς εκτιμά ότι κανείς από τους τέσσερις σημερινούς υποψηφίους δεν κάνει για πρωθυπουργός. Ενώ για τον πρόεδρο τον ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο ανέφερε ότι «οι κραυγές του τον κατατάσσουν στην ακροδεξιά».

Τέλος, δήλωσε πως κακώς άνοιξε η ΕΡΤ με τους ίδιους υπαλλήλους. «Εξακολουθεί να είναι στέγη αργομισθίας και να υπάρχουν χιλιάδες υπάλληλοι, χωρίς να κάνουν τίποτα», είπε. «Θα έπρεπε να το δούμε καλύτερα το θέμα της ΕΡΤ, μελλοντικά και περισσότερο διακομματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα