Λάγκερφελντ για Μέριλ Στριπ: Είναι φθηνή

17:53 25/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ποιος είδε τον Καρλ Λάγκερφελντ και δεν φοβήθηκε. Ο επικεφαλής του οίκου Chanel ξέσπασε εναντίον της πολυβραβευμένης Μέριλ Στριπ καθώς εκείνη απέρριψε το φόρεμα που της προσέφερε για τη βραδιά των Όσκαρ που η ίδια ήδη είχε παραγγείλει, καθώς ένας άλλος οίκος της προσέφερε και χρήματα για να προωθήσει τη δική του δημιουργία.

Ο

οίκος Chanel είχε αναπροσαρμόσει ένα φόρεμα όπως η ίδια η Στριπ είχε ζητήσει ώστε να μην έχει βαθύ ντεκολτέ όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τους συνεργάτες της κι ενώ οι εργασίες είχαν προχωρήσει ώστε να σταματήσει οποιαδήποτε μετατροπή στο φόρεμα.

«Έκανα το σχέδιο και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το φόρεμα. Λίγες μέρες αργότερα λάβαμε ένα τηλέφωνο από τους ανθρώπους της που έλεγε τα εξής: «Μη συνεχίζετε το φόρεμα. Βρήκαμε κάποιον άλλο που θα μας πληρώσει. Η Chanel έχει ως πολιτική να μην πληρώνει διασημότητες για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, προφανώς ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς. […] Αφού θα της κάναμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων, ανακαλύψαμε πως θα έπρεπε να πληρώσουμε για να το φορέσει. Μπορούμε να δώσουμε φορέματα, να φτιάξουμε φορέματα, αλλά εμείς δεν πληρώνουμε για να φορεθούν. Μια ηθοποιός ιδιοφυΐα, αλλά φτηνή επίσης. Δεν είναι;» είπε ο Καρλ Λάγκερφελντ μαινόμενος.

Ωστόσο, τις δηλώσεις του επικεφαλής της Chanel έσπευσε να διαψεύσει ο ενδυματολόγος της Μέριλ Στριπ που τόνισε ότι είναι πολιτική της να μην δέχεται αμοιβές από σχεδιαστές να φορέσει ρούχα τους.

Πάντως, ο «ανοιχτοχέρης» Λάγκερφελντ χάρισε το ήδη αναπροσαρμοσμένο φόρεμα στη σταρ καθώς φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα