Κύριε δικαστή μου, αθώος ο Αμβρόσιος; Να φτύσω όποιον gay πετύχω;

16:00 16/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Τα ΄μαθες, φιλαράκι; Αθώος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, για το παραλήρημά του εναντίον των ομοφυλόφιλων. Ο δικαστής τού Μονομελούς Πλημμελειοδικείου έκρινε ότι δεν έκανε τίποτα αξιοκατάκριτο, όπως και η εισαγγελέας. Και οι δυο, βέβαια, υπηρετούν στο Αίγιο -όπου και ή έδρα τής Μητρόπολης- αλλά αυτό μάλλον δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση τής απόφασής τους. Δεν συμφωνείς;

Τώρα, μεταξύ μας φιλαράκι, δίκιο είχαν οι δικαστικοί. Τι είπε, δηλαδή; «Αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία. Μη διστάζετε. Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι».

Βλέπεις εσύ τίποτα επιλήψιμο, στα λόγια του; Υπερβολές…

Άσε που και στην απολογία του έλυσε όλες τις απορίες. Πρόσεξες το σχόλιό του για τη φωτογραφία ενός νεαρού, που ήταν ντυμένος παπάς στο Pride; «Αν είχα όπλο και με άφηνε ο νόμος θα το χρησιμοποιούσα να ξεμπερδεύουμε», αναφώνησε ενώπιον τού δικαστηρίου.

Δεν πιστεύω να βρίσκεις κανένα πρόβλημα σ΄αυτό. Εγώ όχι. Στο τέλος τέλος, δεν σκότωσε τον νεαρό, επειδή δεν είχε όπλο και δεν το επιτρέπει ο νόμος.

Εν κατακλείδι, φιλαράκι, όποιος θέλει μπορεί από σήμερα να φτύνει άφοβα τους ομοφυλόφιλους. Υπάρχει δεδικασμένο, πλέον. Τι εννοείς όταν αναφέρεσαι σε ανθρώπινα δικαιώματα; Η εισαγγελέας και ο δικαστής στο Αίγιο, απάντησαν σε όλα τα ερωτήματά σου. Βοήθειά μας…

Φωνάζεις «φτύστε τους gay» και λέγεσαι Αμβρόσιος; Αθώος…

The post Κύριε δικαστή μου, αθώος ο Αμβρόσιος; Να φτύσω όποιον gay πετύχω; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα