Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ και Πανιώνιος στην Τούμπα για μια θέση στα ημιτελικά

14:19 11/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Στην Τούμπα συμπληρώνεται απόψε η τετράδα των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, με το τελευταίο εισιτήριο να καταλήγει σε έναν από τους ΠΑΟΚ ή Πανιώνιο.

Ο «Δικέφαλος» φιλοξενεί (19:30) την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη ρεβάνς του 1-1 στην Αθήνα, θέλοντας να αποφύγει το πάθημα του Παναθηναϊκού, που αποκλείστηκε

χθες από τον Ατρόμητο.

Η ισοπαλία με σκορ δίνει θεωρητικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, που όμως θα πρέπει να παίξουν πολύ καλά για να τα καταφέρουν απέναντι στους εξαιρετικούς «κυανέρυθρους», οι οποίοι χωρίς αμφιβολία κερδίζουν επάξια τον τίτλο της ομάδας της χρονιάς.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει πάντως πολλά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, Χαρίση, Γλύκου, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση και Τζαβέλλα, ενώ ο Λέοβατς επιστρέφει αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Στον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει λιγότερα προβλήματα από τον Κροάτη συνάδελφό του αλλά και σαφώς μικρότερο ρόστερ για να διαχειριστεί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βιγιάλμπα, επέστρεψε όμως ο Ρισβάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα