Κύκλωμα αντικαρκινικών φαρμάκων-Στη φυλακή η γιατρός

21:15 26/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου που φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων. Ο εσωτερικός έλεγχος που έγινε πιστοποίησε την ανάμειξή της στην υπόθεση.

Η κατηγορουμένη, που είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη τού κυκλώματος και συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα, παραδέχθηκε μεν ότι έχει προχωρήσει σε 86 συνταγογραφήσεις, που δεν αφορούσαν ασθενείς του νοσοκομείου, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή

εκβιαζόταν. «Απειλούσαν με όπλο τη ζωή μου, όπως και τη ζωή τού δημοσιογράφου συζύγου μου», ανέφερε στην απολογία της, και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένα οικονομικό όφελος για την οικογένειά της.

Ποιος την εκβίαζε; Όχι κάποιος από τους ήδη συγκατηγορουμένους της, όπως είπε. Ο συνήγορός της είπε ότι οι εκβιαστές να αναζητηθούν μέσω των προσώπων που εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των συγκεκριμένων φαρμάκων που συνταγογράφησε η εντολέας τους.

Κύκλωμα αντικαρκινικών φαρμάκων-Στη φυλακή η γιατρός

The post Κύκλωμα αντικαρκινικών φαρμάκων-Στη φυλακή η γιατρός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα