Ραγδαίες εξελίξεις: 30 σύμβουλοι τού Τραμπ στη Σιγκαπούρη για το ραντεβού με τον Κιμ

19:34 26/5/2018 - Πηγή: Aixmi

H αιφνιδιαστική και υπό άκρα μυστικότητα συνάντηση των ηγετών Βόρειας και Νότιας Κορέας στην αποστρατικοποιημένη ζώνη και το χωριό Πανμουντζόμ φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο για τον ραντεβού τού Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, το οποίο είχε ακυρωθεί μόλις προχθές Πέμπτη, με ανακοίνωση τού Αμερικανού προέδρου.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε από την νοτιοκορεατική προεδρία, αφού τελείωσε. Είχε διάρκεια δυο ωρών και δεν έγιναν δηλώσεις από τους δυο ηγέτες. Στόχος της να εξασφαλίσει πως θα γίνει η συνάντηση ΚιμΤραμπ και

θα έχει και… επιτυχία.

Σύμφωνα με το Politico μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αναχωρήσουν από την Ουάσινγκτον 30 αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με προορισμό τη Σιγκαπούρη και στόχο να προετοιμάσουν τη συνάντηση ΤραμπΚιμ.

Ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε στο twitter: «Έχουμε πολύ παραγωγικές συνομιλίες για τον επαναπρογραμματισμό της συνόδου κορυφής η οποία, αν πραγματοποιηθεί, το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει στη Σιγκαπούρη την ίδια ημερομηνία, 12 Ιουνίου, και, αν είναι απαραίτητο, θα παραταθεί πέραν της ημερομηνίας αυτής».

Και όχι μόνο αυτό. Ο Ντόναλντ Τραμπ «πυροβόλησε» τους New York Times γιατί έγραψαν πως ακόμη κι αν τα… βρουν οι δυο πλευρές, δεν προλαβαίνουν να κάνουν τη συνάντηση στις 12 Ιουνίου.

«Οι αποτυχημένοι New York Times κάνουν αναφορά σε κορυφαίο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου -που δεν υπάρχει- ο οποίος λέει ότι «ακόμα κι αν η συνάντηση αποφασιστεί ξανά, το να γίνει στις 12 Ιουνίου θα είναι αδύνατο, δεδομένης της έλλειψης χρόνου για την προετοιμασία που χρειάζεται». Λάθος ξανά! Χρησιμοποιήστε αληθινούς ανθρώπους, όχι ψεύτικες πηγές», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Donald J. Trump

✔@realDonaldTrump

The Failing @nytimes quotes “a senior White House official,” who doesn’t exist, as saying “even if the meeting were reinstated, holding it on June 12 would be impossible, given the lack of time and the amount of planning needed.” WRONG AGAIN! Use real people, not phony sources.

6:21 μ.μ. – 26 Μαΐ 2018

18,3 χιλ.

11 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ραγδαίες εξελίξεις: 30 σύμβουλοι τού Τραμπ στη Σιγκαπούρη γιασ το ραντεβού με Κιμ

The post Ραγδαίες εξελίξεις: 30 σύμβουλοι τού Τραμπ στη Σιγκαπούρη για το ραντεβού με τον Κιμ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα