Κριστιάνο Ρονάλντο: Περίμενα 12 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

12:33 11/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Συγκινημένος και ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του Euro 2016, ένα όνειρο που απλώς το άγγιξαν το 2004 οι Πορτογάλοι μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που παρά το γεγονός ότι εκείνος παρακολουθούσε από τον πάγκο λόγω του τραυματισμού του στο 25ο λεπτό, συνέχισε να δίνει οδηγίες και να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του μέχρι το τέλος.

«Κανείς δεν πίστευε σ’ εμάς. Έχωω ήδη κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο ομάδων. Μου έλειπε μόνο ένας τίτλος με την εθνική ομάδα. Η Πορτογαλία το άξιζε αυτό εφώ και πολλά χρόνια θυσιών. Δεν

ήταν ο τελικός που ήθελα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα τρόπαιο για όλους τους Πορτογάλους, όλους τους μετανάστες, όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σ’ εμάς. Είμαι τόσο χαρούμενος και πολύ περήφανος«.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο χαρούμενος, πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που ήθελα πολύ καιρό τώρα, από το 2004. Είχα ζητήσει από τον Θεό να μου δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ο πορτογαλικός λαός το άξιζε, οι παίκτες μας το άξιζαν.Για μένα, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τραυματίστηκα στα πρώτα λεπτά. Πάντα, όμως, πίστευα σε αυτούς τους παίκτες. Έχουν την ποιότητα, την ικανότητα, μαζί με την στρατηγική του προπονητή, για να νικήσουν.Είναι μία από τις ευτυχέστερες στιγμές της καριέρας μου. Πάντα έλεγα πως θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα και να γράψω ιστορία. Και το έκανα. Δόξα τω Θεώ, τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς».

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ υπέστη διάστρεμμα έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων μόνο έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πάντως ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που έχει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Σεβίλη στις 9 Αυγούστου, στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα