Απολογήθηκε η Λίντσομ στη Μέι για τα σχόλια περί μητρότητας

12:20 11/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Για δηλώσεις που φέρεται να έκανε στους βρετανικούς Times ότι εκείνη ως μητέρα έχει το προβάδισμα στη μάχη της διαδοχής του Κάμερον και στον πρωθυπουργικό θώκο έναντι της άτεκνης Τερέζα Μέι απολογήθηκε η έτερη υποψήφια για την ηγεσία των Τόρις Άντρε Λίντσομ.

Όπως υπογράμμισε η Λίντσομ στη βρετανική Telegraph «αυτό που είπα επακριβώς είναι ότι η μητρότητα δεν θα διαδραματίσει απολύτως κανέναν

ρόλο σ’ αυτην την προεκλογική εκστρατεία. Με πίεσαν να πω πώς τα παιδιά διαμόρφωσαν τις απόψεις μου. Δεν ήθελα να γίνει ζήτημα. Το να έχεις παιδιά δεν έχει βαρύνουσα σημασία στην ικανότητα να είναι κάποιος πρωθυπουργός. Λυπάμαι τρομερά που κάποιος μπορεί να απεκόμισε άλλη εντύπωση από αυτές τις πεποιθήσεις που πρεσβεύω».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να απολογηθεί στην Τερέζα Μέι και φαβορί ως διαδόχου του Κάμερον επεσήμανε: Ήδη απολογήθηκα στην Τερέζα στην οποία είπα πόσο λυπάμαι αν προκάλεσα πόνο και πώς αυτό το δημοσίευμα διαστρέβλωσε όλα όσα είπα και πιστεύω».

Αρνήθηκε να πει πώς έλαβε η υπουργός Εσωτερικών το μήνυμά της αλλά παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε να δέχεται επίθεση κι απίστευτη πίεση, ήταν συντριπτικό το πλήγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα