Κούλογλου: Να παραιτηθεί ή να ζητήσει συγνώμη ο Κουρουμπλής

15:36 17/4/2019 - Πηγή: Aixmi

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας τη συνάντηση του πρώην υπουργού με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και την κίνησή του να ανεβάσει τη φωτογραφία στα social

media.

Ο κ. Κούλογλου επισημαίνει, πάντως, ότι ο κ. Κουρουμπλής είναι βουλευτής και συμμετέχει στην οριακή πλειοψηφία των 151 που στηρίζουν την κυβέρνηση. Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης.

«Ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κα Λοίζου. Οκ. Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε», είπε στον News 24/7.

The post Κούλογλου: Να παραιτηθεί ή να ζητήσει συγνώμη ο Κουρουμπλής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα