Κώστας: Σημίτης: Με χτυπάνε για να πλήξουν την Κεντροαριστερά

15:19 12/11/2017 - Πηγή: Aixmi

«Συκοφαντίες που έχουν στόχο να πλήξουν την αναγεννητική πορεία της Κεντροαριστεράς» χαρακτήρισε ο Κώστας Σημίτης τις πληροφορίες ότι η ελληνική Δικαιοσύνη έχει ζητήσει από την ελβετική να ανοίξουν οι λογαριασμοί του αδελφού του, Σπύρου Σημίτη, διότι υπάρχουν υπόνοιες για διακίνηση μαύρου χρήματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές από την περασμένη εβδομάδα τη Realnews, του Νίκου Χατζηνικολάου, που πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις.

«Αυτές οι πληροφορίες

που δημοσιεύονται είναι συκοφαντίες και σκοπό έχουν να παρεμποδίσουν την εξέλιξη της ΔΗΣΥ, του κεντρώου χώρου, σε αποφασιστικό πολιτικό παράγοντα της χώρας», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει να υπονομεύσει τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης. Δεν θα το πετύχει».

Τις δηλώσεις έκανε ο κ. Σημίτης μόλις προσήλθε να ψηφίσει για την ανάδειξη ηγέτη σου νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Σήμερα πραγματοποιείται ένα αποφασιστικό βήμα για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς ώστε να παίξει ως πολίτικη δύναμη αποφασιστικό ρόλο στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις», υπογράμμισε.

The post Κώστας: Σημίτης: Με χτυπάνε για να πλήξουν την Κεντροαριστερά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα