Κοσιώνη για Κοτζιά: Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη

12:01 15/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Αιχμές εναντίον του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά αφήνει η Σία Κοσιώνη μετά την επίθεση του υπουργού στον ΣΚΑΪ για τη συνέντευξη Ερντογάν στον Αλέξη Παπαχελά.

Όπως σημειώνει καυστικά αν η ίδια εργαζόταν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο θα ένιωθε βαρύτατα θιγμένη, ενω επισημαίνει όι ο υπουργός παραδέχεται δημοσίως ότι η κυβέρνηση “θα φρόντιζε” τι να ρωτήσει και τι όχι ο δημοσιογράφος αν αυτός ανήκε στο κυβερνητικό μέσο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

στο facebook: “Αν εργαζομουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη. Ποιος ειπε στον κ. Κοτζια οτι αν τη συνέντευξη Ερντογαν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνη που εδω και ένα χρόνο συστηματικά θέτει ο Τούρκος πρόεδρος; Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ οτι η κυβέρνηση θα «φρόντιζε» τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος; Θέλω να πιστεύω οτι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζια. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία…”.

The post Κοσιώνη για Κοτζιά: Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα