Κόπηκε ο Μάνος Παπαγιάννης από το σήριαλ «Παρθένα ζωή»;

14:25 31/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά το επεισόδιο με τη συνάδελφό του Σοφία Παυλίδου, μέσα στο θέατρο «Χυτήριο», που είχε ως αποτέλεσμα το άρον άρον κατέβασμα ης παράστασης «Πετάει πετάει», ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης σταμάτησε να εμφανίζεται και στο σήριαλ «Παρθένα ζωή» στον Αντέννα.

Με δεδομένη τη χρονική σύμπτωση, λογικό ήταν να σκεφθούν αρκετοί ότι τα γεγονότα σχετίζονται. Ωστόσο, η ηθοποιός Τζένη Μπότση είπε στον Αντέννα (στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά) ότι ο ηθοποιός είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του στο σήριαλ, πριν από το συμβάν στο θέατρο.

Θυμίζουμε ότι η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλλει ότι ο Παπαγιάννης τής επετέθη, επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα που είχαν συμφωνήσει στην παράσταση. Ο ίδιος παραδέχεται ότι τής μίλησε έντονα, αρνείται όμως ότι την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει. Αντίθετα, υποστηρίζει, εκείνη τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Κόπηκε ο Μάνος Παπαγιάννης από την «Παρθένα ζωή»;

The post Κόπηκε ο Μάνος Παπαγιάννης από το σήριαλ «Παρθένα ζωή»; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα