Kουρμπέλης: Θέλω να πάω στη Σαμπντόρια, θα έρθει πρόταση

13:33 31/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ο Κουρμπέλης ήταν μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Τούμπα, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης όλα άλλαξαν.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μετέφερε πως ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και προτιμά τη Σαμπντόρια. Μόνο που μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπάρχει

επίσημη πρόταση από τον ιταλικό σύλλογο! Κάτι που όπως υποστήριξε ο μάνατζερ του παίκτη, θα γίνει άμεσα με ένα ποσό που θα ικανοποιεί απόλυτα το «τριφύλλι».

Αυτήν τη στιγμή σίγουρα ο Κουρμπέλης δεν θα μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Αν έρθει η πρόταση θα πάει στην Ιταλία, αν όχι θα παραμείνει στους «πράσινους».

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον μέσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και στην Ιταλία νέο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης είναι πιθανό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σαμπντόρια. Όπως υποστηρίζει το SampNews24, η διαφορά που χωρίζει τους «πράσινους» με τη Σαμπντόρια είναι μικρή, με τον Παναθηναϊκό να ζητάει 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Kουρμπέλης: Θέλω να πάω στη Σαμπντόρια, θα έρθει πρόταση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα