Κόντρα υπουργείων στο Ισραήλ για τα μάτια της όμορφης Βar Refaeli

00:07 20/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Ένα νεαρό πανέμορφο μοντέλο -η Βar Refaeli- έγινε αιτία για την κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ!

Αφορμή στάθηκε η επιλογή της Refaeli ως «πρέσβειρας» του Ισραήλ από το Υπουργείο Εξωτερικών για μία διαφημιστική καμπάνια που προωθεί την τεχνολογία και τις καινοτομίες της χώρας . Το Υπουργείο Άμυνας αντέδρασε έντονα χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου επειδή όπως υποστηρίζει σε επιστολή του, δεν έχει εκτίσει την διετή στρατιωτική θητεία του, συνεπώς δεν θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη

χώρα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», o αρχιστράτηγος Μπριγκαντιέ Μορντεχάι έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας ζητώντας από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να ξανασκεφτεί την επιλογή τονίζοντας ότι η Refaeli θα αποτελέσει λάθος πρότυπο για τις νεαρές γυναίκες.

Παρά τις αντιδράσεις πάντως το υπουργείο Εξωτερικών δεν φαίνεται να υποχωρεί και υποστηρίζει την επιλογή του επιχειρηματολογώντας ότι «η Refaeli είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη και θα πρέπει να προβληθεί το ότι είναι Ισραηλινή».

Στην κόντρα πήρε θέση και η ίδια η Refaeli. Με σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter είπε ότι είτε την χρησιμοποιήσει είτε όχι το υπουργείο Εξωτερικών, στον προσωπικό της λογαριασμό τα μηνύματα είναι πολύ περισσότερα από τους αναγνώστες της ισραηλινής εφημερίδας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία…

Keywords
Τυχαία Θέματα