Κόντρα Τσακαλώτου με Γεωργιάδη – Τζούλια Ρόμπερτς… η κυβέρνηση

11:31 14/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Με την Τζούλια Ρόμπερτς παρομοίασε την κυβέρνηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θέλοντας να απαντήσει στις αιτιάσεις του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά δέχθηκε τα συγχαρητήρια του γγ του ΝΑΤΟ.

«Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος» απάντησε ο υπουργός ειρωνικά στον Άδωνι Γεωργιάδη που επεσήμανε πως ο ίδιος ήταν πάντα υπέρ του ΝΑΤΟ, αλλά ποτέ μέχρι τώρα γραμματέας της Συμμαχίας δεν έδωσε δημόσια συγχαρητήρια σε Έλληνα πρωθυπουργό.

«Εγώ πάντα με το ΝΑΤΟ ήμουν αλλά έπρεπε να έρθει η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά για να μας δώσει ο γραμματέας του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Μέχρι να έρθει η αριστερά ποτέ γραμματέας του ΝΑΤΟ δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό, το ζήσαμε κι αυτό με την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά», είπε χαρακτηριστικά για να λάβει την ανάλογη απάντηση από τον ΥΠΟΙΚ.

The post Κόντρα Τσακαλώτου με Γεωργιάδη – Τζούλια Ρόμπερτς… η κυβέρνηση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα