Κόντρα Τραμπ-Μακρόν μπροστά στις κάμερες για τους τζιχαντιστές

21:42 3/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Toν μάστορά του βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπο του Εμάνουελ Μακρόν, όταν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο τον ειρωνεύτηκε μπροστά στις κάμερες, ρωτώντας τον: «θα ήθελες μερικούς καλούς μαχητές του ISIS; Θα μπορούσα να στους δώσω. Μπορείς να διαλέξεις όποιον θέλεις».

Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι οι τζιχαντιστές του ΙSIS, το Ισλαμικό κράτος έχει νικηθεί, για να εισπράξει την ενοχλημένη αντίδραση του Γάλλου ηγέτη: «Ας είμαστε σοβαροί, οι μαχητές του ISIS

που προέρχονται από την Ευρώπη είναι μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του συνολικού προβλήματος. Οι μαχητές του ISIS προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και την ευρύτερη περιοχή». 

In tense exchange over ISIS fighters, French Pres. Macron tells Pres. Trump, "The number one priority, because it's not yet finished, is to get rid of ISIS."

"It's not yet done. I'm sorry to say that. You still have fighters in this region." https://t.co/NEDf9tBdrP pic.twitter.com/ljt8unAEks

ABC News (@ABC) December 3, 2019

Είχαν προηγηθεί προσβλητικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τον Μακρόν και τη Γαλλία, καθώς και για το σύνολο τηςε Ευρωπαϊκής Ένωσης.

The post Κόντρα Τραμπ-Μακρόν μπροστά στις κάμερες για τους τζιχαντιστές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα