Κόντρα για το Άγιο Φως στη Βουλή – Δ. Καμμένος εναντίον Μπαλαούρα

13:58 6/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ότι πρέπει να διακοπεί η μεταφορά του Αγίου Φωτός με την αιτιολογία ότι αποτελεί κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και δαπανηρό έθιμο σχολιάζει με δηκτικό τρόπο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος από το βήμα της Βουλής, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη.

Επίσης, ο κ. Καμμένος

εξαπολύει επίθεση εναντίον του Μάκη Μπαλαούρα αποκαλώντας τον «”αγωνιστή” – βολεμένο» και «αθεόφοβο» που θα όφειλε να σκεφτεί πριν προχωρήσει στις δηλώσεις του για το Άγιο Φως.

«Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που αυτό το διάστημα βάλλεται συνεχώς και προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα. «Ναί αυτός ο «αγωνιστής» κατά του φαύλου καπιταλιστικού συστήματος, που ήταν βολεμένος επί χρόνια στην Τράπεζα της Ελλάδος και έπαιρνε τον μισθό του από τα επαχθή τραπεζικά μονοπώλια (και αυτό ασφαλώς δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένα σύγχρονο πολιτικό «θαύμα» αλλά μία στυγνή εκμετάλλευση του πολιτικού προσήμου)» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ Μπαλαούρας τόνισε: «Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα