Κόλαση για 3χρονο αγοράκι – Γονείς το έδεσαν σε καρέκλα και έσβηναν πάνω του τσιγάρα

13:31 7/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκαρισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί από το θέαμα που αντίκρυσαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεμέα. Βρήκαν ένα αγοράκι, περίπου τριών ετών, δεμένο σε καρέκλα, με σημάδια από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι, μετά από καταγγελία περίοικων που άκουσαν το έντονο κλάμα παιδιού. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι καθισμένο και δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα, ενώ στο σώμα του είχε τραύματα και πληγές.

Οι γιατροί στο κέντρο Υγείας διαπίστωσαν ότι το αγοράκι είχε σημάδια ακόμη και από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του, ενώ μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τους γονείς του παιδιού, βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι έδεσαν το παιδάκι επειδή ήταν άτακτο, για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Η Εισαγγελέας Κορίνθου έδωσε εντολή τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ήδη κλιμάκιο του ιδρύματος παρέλαβε τα παιδιά για να τους παράσχει φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη. Οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα