Κινηματογραφική ληστεία στο Μονακό – Στόχος ο Cartier (EIKOΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

12:25 26/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Κοσμήματα τεράστιας αξίας ήταν η λεία τριών ενόπλων και του οδηγού τους, που εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο του Cartier στο Μονακό, για τους οποίους η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

https://twitter.com/Monaco_Info_/status/845682628049145857?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.cityoutmonaco.com%2Fmajor-police-operation-after-armed-robbery-at-cartier%2F

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα και η περιοχή όπου βρίσκεται και το περιβόητο καζίνο του Μονακό έχει αποκλειστεί και ζητήθηκε από τουρίστες και πελάτες στις μπουτίκ να παραμείνουν μακριά για τη δική τους ασφάλεια.

lang="en" dir="ltr">Exclusive #Monaco Drama: Major Police Operation After Armed Robbery at Cartier >> https://t.co/VUG8R9GMUE… https://t.co/wA2C2WAOO7

— CityOut Monaco (@cityoutmonaco) March 26, 2017

Τρεις άνδρες εισέβαλαν το απόγευμα στο διάσημο κοσμηματοπωλείο ενώ συνεργός τους περίμενε στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Μονακό. Δεν υπήρξαν πυροβολισμοί ούτε τραυματισμοί ενώ δεν υπήρξε επίσης περίπτωση ομηρίας.

Ένας από τους τρεις δράστες εντοπίστηκε αργότερα κρατώντας όπλο και μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων. Ένα καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε σε τούνελ λίγο πιο μακριά από το σημείο και εικάζεται αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι είναι το αυτοκίνητο διαφυγής των ληστών.

Police are checking the construction site near Cartier. Shootings were heard #monaco #robberyincartier pic.twitter.com/u5ZyT4TTqM

— Jimena CP (@Jimenacp) March 25, 2017

Μάλιστα, αναφέρεται πως η άμεση επέμβαση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβίσει τη διαφυγή των δύο ενόπλων και του οδηγού τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τους.

Monaco on high alert after brazen Cartier heist – Yahoo News https://t.co/zSN2eQTQ4C pic.twitter.com/dlggWv6NnK

Yahoo Demise (@YahooDemise) March 26, 2017

Υπενθυμίζεται ότι το κοσμηματοπωλείο έχει υπάρξει αρκετές φορές στο παρελθόν στόχος ληστών, ενώ άλλη μία θρασύτατη ληστεία στο φως της ημέρας έγινε τον Μάιο του 2015, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ Καννών.

Τότε η λεία τους ήταν αξίας 17,5 εκατ. ευρώ.

#Monaco on high alert after brazen US$18.9m #Cartier heisthttps://t.co/PPQHisS2vH pic.twitter.com/h32oD2bvOw

— New Straits Times (@NST_Online) March 25, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Aixmi
Κινηματογραφική, Μονακό – Στόχος, Cartier EIKOΝΕΣ,kinimatografiki, monako – stochos, Cartier EIKOnes