Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας φόρεσε την πιο ακριβή γραβάτα όλων των εποχών

11:22 23/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο κ. Τσίπρας φόρεσε την πιο ακριβή γραβάτα όλων των εποχών, σχολίασε καυστικά ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Όπως επεσήμανε εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης, «κόβουν μισθούς και συντάξεις, μειώνουν το αφορολόγητο, αλλά μαζεύτηκαν χθες στο Ζάππειο να αυτοθαυμαστούν και να αλληλοχειροκροτηθούν»

Ο κ. Τσίπρας φόρεσε την πιο

ακριβή γραβάτα όλων των εποχών!
Κόβουν μισθούς και συντάξεις, μειώνουν το αφορολόγητο, αλλά μαζεύτηκαν χθες στο Ζάππειο να αυτοθαυμαστούν και να αλληλοχειροκροτηθούν. #skai pic.twitter.com/86wPoCANuk

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) June 23, 2018

Επίσης ανέφερε πως για τη φιέστα στο Ζάππειο: «Ήταν ύβρις, και μετά την ύβρι, έρχεται η Νέμεσις».

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, άσκησε σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό για την πανηγυρική φιέστα στο Ζάππειο τονίζοντας ότι οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία, ενώ σχολίασε δηκτικά ότ «μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτη τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα».

Αναλυτικά:

«Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν.

Μέχρι εδώ, όμως. Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου.

Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της».

The post Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας φόρεσε την πιο ακριβή γραβάτα όλων των εποχών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα