Τα ζώδια του Σαββάτου 23ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αιγόκεροι, προσέξτε τις συναλλαγές σας, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα επαγγελματικά σας, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να πετύχουν νέα σας σχέδια. Ιχθύες, βασιστείτε περισσότερο στη διαίσθησή σας για να ξεκαθαρίσετε προσωπικά σας ζητήματα και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ειλικρινής σας διάθεση, θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας και θα εκτιμηθεί από τους άλλους, θα βρείτε την ανταπόκριση

που χρειάζεστε. Σήμερα, έχετε την διάθεσή, να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματά, απέναντι στον σύντροφό σας και σε όσους αγαπάτε, αυτό θα σας ωθήσει να κάνετε μία νέα αρχή, στηριζόμενη σε θετικές προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις της ημέρας μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σας. Με υπευθυνότητα θα ανταπεξέλθετε σε αυτές, όμως περιορίστε το άγχος σας και λειτουργήστε με θετική σκέψη και ενέργεια, κατανέμοντας τις υποχρεώσεις με βάση την βαρύτητά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε, χρειάζονται σοβαρή και συγκροτημένη σκέψη. Έχετε φτάσει σε ένα θεμιτό επίπεδο, στον επαγγελματικό σας τομέα και τα επόμενα βήματά σας θα κρίνουν την εξέλιξή σας. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με τις επιθυμίες σας, είναι αρκετά έντονη σήμερα, μην διστάσετε να κινηθείτε σε ανάλαφρους ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εντάσεις σήμερα, μπορεί να σας συνοδεύουν στην διάρκεια της ημέρας και να καθυστερήσουν θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Απομακρυνθείτε, από κάθε διένεξη που θα εξελιχθεί με άτομα που σας περιβάλλουν. Βρείτε τρόπους να επαναφέρετε την διάθεσή σας, στα φυσιολογικά της επίπεδα. Το φιλικό σας περιβάλλον, είναι το κατάλληλο, που μπορεί να σας βοηθήσει.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας, με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, θα δώσει την απαραίτητη κινητοποίηση, για να προωθήσετε ενεργά τα σχέδιά σας. Δείξτε μεγαλύτερη σοβαρότητα, σε αποφάσεις, διότι η τάση της ημέρας δεν ευνοεί την τήρηση τους. Το ενδεχόμενο, για μία νέα συνάντηση, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας στα συναισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωτική σας σκέψη, διατηρεί σε μία ηρεμία τα επαγγελματικά σας και η επιτυχία που προδιαγράφεται είναι σε εμφανή επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε, τις ευκαιρίες που σας δίνονται, αποφεύγοντας αρνητικές σκέψεις. Η γοητεία σας, προάγει τον χαρισματικό χαρακτήρα σας και δίνει την ευκαιρία, να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας μέσα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική φόρτωση από τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει στον επαγγελματικό σας τομέα, σας τροφοδοτεί μία οξυμένη συμπεριφορά. Απομακρυνθείτε, από συζητήσεις που προϋποθέτουν συγκροτημένη σκέψη, διότι οι εντάσεις που ίσως επέλθουν, θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Ισορροπήστε, τα συναισθήματά σας, απέναντι στον σύντροφό σας, αποφεύγοντας αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποθέσεις που σας επηρέασαν αρνητικά στο παρελθόν, ίσως έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και πάρετε τη θέση που επιβάλλεται. Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, δώστε το στίγμα σας όπου χρειάζεται. Ο ψυχικός σας κόσμος, ίσως περάσει από μία μικρή απογοήτευση, λόγω της συναισθηματικής σας διακύμανσης. Επιδοθείτε, σε θέματα που σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε ενέργειες που θα αναπτύξουν το κοινωνικό σας περιβάλλον και κατ’ επέκταση, θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Αδράξτε, την ευκαιρία που θα σας δοθεί και διατηρείστε αυξημένη την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε όλη την πρόθεση, να τροφοδοτήσετε την σχέση σας με νέα σχέδια και οράματα. Ακολουθείστε, τον δρόμο της καρδιάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, επιστρατεύστε την ανταγωνιστικότητά σας και παρουσιάστε στους γύρω σας, τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Εστιάστε, την προσοχή σας σε κάθε σας κίνηση, γνωρίζοντας ότι κρίνεστε, από άτομα που σας περιβάλλουν. Βρεθείτε με οικεία πρόσωπα και οργανώστε ευχάριστες συναντήσεις, που θα σας χαλαρώσουν στο τέλος της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εύθυμη διάθεσή σας, θα είναι διάχυτη σήμερα και θα αντλήσουν πρόσωπα και γεγονότα μία θετική ενέργεια από σας. Τα σχέδια που έχετε σαν πλάνο, θα πάρουν την μορφή που θέλετε, καθοδηγώντας τα με την δική σας καθαρότητα σκέψης. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ξεκαθαρίσουν και θα δώσουν το έναυσμα για μία νέα αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, σήμερα, δεν χαρακτηρίζεται για σας από τις πιο ευχάριστες, γιατί θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Οι δυσκολίες που μπορούν να εμφανιστούν, θα επηρεάσουν την διάθεσή σας, αλλά γρήγορα θα επανέλθετε σε αισιόδοξες σκέψεις. Η διαίσθησή σας, θα γίνει οδηγός σας σήμερα, ώστε να ξεφύγετε από την πίεση.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα