Κικίλιας: Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας

12:49 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Το θέμα του Βασίλη Παπαδόπουλου και τα όπλα στη Σαουδική Αραβία σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας καυστικά:«Δεν φτάνει ότι υπάρχει ένας μεσάζων που είναι λαθρέμπορος με τη βούλα της δικαιοσύνης, αποδεικνύεται πλέον ότι πολεμικό υλικό έφτασε στο ISIS».

Ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, επιτέθηκε στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία: «Η κοινή λογική λέει ότι, όταν κάποιος δεν έχει

κάτι να κρύψει και διατυμπανίζει και διαλαλεί ότι δεν φοβάται τίποτα και είναι καθαρός και μάλιστα με αυτό ως αιχμή του δόρατος, έχει κερδίσει την εξουσία, τότε συμβάλλει στο να έρθουν όλα στο φως» είπε και πρόσθεσε πως «δεν αφήνει υπηρεσιακούς, διευθυντές εξοπλισμών, υπεύθυνους για τις συμβάσεις αυτές, προξένους και πρέσβεις τους οποίους έχει αμφισβητήσει και προσβάλει βάναυσα, να καταθέσουν στη Βουλή. Αν θα είναι στην Επιτροπή Θεσμών διαφάνειας ή στην Εξωτερικών και Αμύνης ή στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων, ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχει να λάμψει η αλήθεια. Νομίζω ότι η κυβερνητική πλειοψηφία κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να μην εξηγήσουν τι έχει συμβεί ενώπιον των εκπροσώπων της ελληνικής κοινωνίας».

Προανήγγειλε ότι η ΝΔ δεν θα σταματήσει τις αποκαλύψεις και την πίεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «εξετάζουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε προκειμένου να ελέγξουμε την κυβέρνηση» και υπογράμμισε πως «πολιτικά οφείλονται στον λαό απαντήσεις που δεν έρχονται. Υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να συνεδριάζουμε και να βάζουμε υπογραφές σαν να μην τρέχει τίποτα, γι’ αυτό και η χθεσινή μας στάση».

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» επεσήμανε.

The post Κικίλιας: Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα