Κεντρικά δελτία των 8: Ο Σκάι στην πρώτη θέση για δεύτερη μέρα

10:35 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Σκάι ήταν και χθες ο νικητής στη μάχη των κεντρικών δελτίων που μεταδίδονται στις 8. Επικράτησε καθαρά του Αντέννα, ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε το Star.

Το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, ιεράρχησε ως βασικό θέμα το μπαλάκι ευθυνών για την τραγωδία στη Μάνδρα και την προκαταρκτική έρευνα που άρχισε η αστυνομία. Στη συνέχεια πρόβαλε ρεπορτάζ για την οργή και την απελπισία των κατοίκων.

Η επίδοσή του έφθασε το 16,7%.

Με διαφορετική θεματολογία κινήθηκε ο Αντέννα. Προέταξε το σκληρό face control για τους Έλληνες στα γερμανικά αεροδρόμια με μαρτυρίες επιβατών αλλά και ζωντανή σύνδεση με τον Παντελή Βαλασόπουλο στο Βερολίνο. Το ρεπορτάζ συμπλήρωσε η ζωντανή μαρτυρία του προέδρου των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννη Σταμούλη, που βρίσκεται στη Γερμανία και ελέγχθηκε σαν να προέρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης. Δεύτερο θέμα είχε τη σύγκρουση κυβέρνησης-ΝΔ για τις πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία με την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου. Και ζωντανή συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου που αποκάλυψε απόρρητα έγγραφα.

Η απόδοση του δελτίου με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν 14%.

Το Star κινήθηκε στη γραμμή της ανάδειξης θεμάτων από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ξεκίνησε με ρεπορτάζ από το Άργος, όπου μια 30χρονη γυναίκα κινδύνευσε με ομαδικό βιασμό από Πακιστανούς και Αφγανούς, και συνέχισε με την υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη και την πληροφορία ότι ο δολοφόνος της ισχυρίζεται τώρα ότι δεν ήθελε να τη ληστέψει. Τρίτο θέμα είχε τη σύλληψη 19χρονης Ελληνίδας στο Χονγκ Κονγκ για κοκαΐνη.

Το δελτίο με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα συγκέντρωσε 12,4%.

* Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.20 – 20.45.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Ο Σκάι στην πρώτη θέση για δεύτερη μέρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα