Κεντρικά δελτία: Πρώτος ο Σκάι, ξανά στην κορυφή ο Alpha

14:54 23/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Πρώτο ήταν χθες το δελτίο του Σκάι στη ζώνη των 8, αλλά σε σύνολο τηλεθεατών στην κορυφή ήταν ξανά οι ειδήσεις του Alpha που μεταδίδονται στις 7 το απόγευμα.

Ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη έδωσε μεγάλο βάρος στη μάχη που έγινε στη Βουλή για την υπόθεση

Novartis. Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 555,000 τηλεθεατών (ποσοστό 14,8%).

Ο Αντέννα και το Star ξεκίνησαν με το ίδιο πρώτο θέμα. Με όσα είπε ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, που είχε χάσει τη ζωή της στο χειρουργείο, σχολιάζοντας την καταγγελία τού Άδωνι Γεωργιάδη ότι υπεύθυνη για τον θάνατο του παιδιού ήταν αναισθησιολόγος-συγγενής του Παύλου Πολάκη.

Το δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα παρακολούθησαν 529,000 τηλεθεατές (ποσοστό 13,9%). Τι ειδήσεις του Αντέννα με τη Ρίτσα Μπιζόγλη είδαν 458,000 τηλεθεατές (ποσοστό 12%). Ο Νίκος Χατζηνικολάου απουσίαζε για τρίτο βράδι, λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Τις ειδήσεις του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ επέλεξαν 714,000 τηλεθεατές (ποσοστό 21,1%), παρακολούθησαν ζωντανές συνεντεύξεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.

Κεντρικά δελτία: Πρώτος ο Σκάι, στην κορυφή ο Alpha

The post Κεντρικά δελτία: Πρώτος ο Σκάι, ξανά στην κορυφή ο Alpha appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα