Καυγάς Μέι-Γιούνκερ – «Τουλάχιστον δεν χορεύαμε» λέει ο πρόεδρος της Κομισιόν

13:39 15/12/2018 - Πηγή: Aixmi

«Πώς με αποκάλεσες; Με είπες «νεφελώδη». Ναι μου είπες» επιμένει η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι σε στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του κόσμου και κάνει λόγο για αντιπαράθεση της Μέι με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλoντ Γιούνκερ σχετικά με το σχέδιο Brexit.

Την προηγούμενη ημέρα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ΕΠιτροπής είχε τονίσει ότι το σχέδιο έχει «νεφελώδεις ασάφειες». Αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιούνκερ μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ είπε χαριτολογώντας «τουλάχιστον δεν χορεύαμε» ενώ διευκρίνισε ότι σέβεται απεριόρισα

τη Βρετανίδα πρωθυπουργό και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει».

Πάντως, ο πρόδρος της Κομισιόν τράβηξε και πάλι τα βλέμματα πάνω του με τους… «αλλοπρόσαλλους» χαιρετισμούς του, καθώς αυτήν τη φορά αντί να χαιρετίσει την Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την… «ξεμάλλιασε».

The post Καυγάς Μέι-Γιούνκερ – «Τουλάχιστον δεν χορεύαμε» λέει ο πρόεδρος της Κομισιόν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα