Κατήργησε γραμματέα και Πολιτικό Συμβούλιο η Γεννηματά

14:24 25/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε έκτακτο συνέδριο οδεύει το ΠΑΣΟΚ όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Κινήματος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κυρία Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 30 Ιουνίου- 2 Ιουλίου και του ΠΑΣΟΚ το συντομότερο δυνατό.

Στη συνεδρίαση που είναι σε εξέλιξη, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπράταξης κατηγόρησε τους διαφωνούντες ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για

τους προσωπικούς τους ρόλους ενώ έκανε λόγο για καπετανάτα, σύμφωνα με το protothema.gr.

Άφησε σαφείς αιχμές κατά του πρώην και του νυν γραμματέων του ΠΑΣΟΚ κκ. Ν. Ανδρουλάκη και Σ. Ξεκαλάκη επειδή διαφώνησαν με το θεσμικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χωρίς δηλαδή εκλεγμένους συνέδρους.

«Για καθαρές λύσεις χρειάζονται καθαροί άνθρωποι και καθαρές απαντήσεις» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τους διαφωνούντες ότι επιδιώκουν τη διάλυση του Κινήματος.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε τη δημιουργία Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου με συντονιστή ο οποίος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του γραμματέα του κόμματος, ενώ τις αρμοδιότητες του πολιτικού συμβουλίου θα αναλάβει η γραμματεία της ΚΟΕΣ.

Νωρίτερα το πρωί, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Αθήνα 9.84 κατηγόρησε την κυρία Γεννηματά ότι «καταγγέλλει τους μηχανισμούς, ενώ η ίδια είναι αυτή που πάει να στήσει ένα μηχανισμό».

«Το διακύβευμα είναι αν θέλουμε ένα μικρό ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα υποτακτικών πολιτικών στελεχών, ή αν θέλουμε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα