Ζοτς: Μακάρι να μην έπαιζα πρόκριση με τον Παναθηναϊκό!

13:06 25/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο gazzetta.gr λίγες ώρες πριν από τον 3ο τελικό και δεν έκρυψε την… αμηχανία που ένιωσε και που νιώθει για τα παιχνίδια με τους «πράσινους» και τα οποία κρίνουν το εισιτήριο για το Final 4.

Τα 13 χρόνια που βρέθηκε στους «πράσινους» δεν ξεχνιούνται εύκολα από κανέναν. Ούτε από τη δική του πλευρά, ούτε από τη πλευρά των οπαδών των «πρασίνων» παρά το γεγονός

ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια από το «διαζύγιό» τους.

Βέβαια στο δεύτερο ματς της σειράς αρκέστηκαν μόνο σε ένα θερμό χειροκρότημα, όντας «παγωμένοι» και από την ήττα που είχε προηγηθεί πριν από δύο 24ωρα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, τα συναισθήματά του, τα ματς που έγιναν στο ΟΑΚΑ, το ματς που θα γίνει σε λίγες ώρες στην Πόλη και υπογράμμισε γι’ άλλη μια φορά ότι παρά το 2-0 της Φενέρ, τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Στέλνοντας μήνυμα στους οπαδούς των πρασίων λέει: «Εκείνοι ξέρουν… Ξέρουν τα πάντα για το πώς νιώθω. Πιστεύω αρκεί. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω…»

Όσο για επιστροφή ώστε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό είπε: «Όχι, όχι. Δεν σκέφτομαι ποτέ έτσι. Το μυαλό είναι μόνο στη Φενέρμπαχτσε. Και πίστεψέ με, το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι (γέλια). Εξάλλου έχω και συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια στη Φενέρ!».

Η συνέντευξη στην gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα