Καταγγελία Δοξιάδη: Με παρακολουθούν επειδή στήριξα τους 8 Τούρκους

13:48 9/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης ο οποίος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε ότι ο ίδιος, οι δικηγόροι και όσοι έχουν ταχθεί στο πλευρό των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, παρακολουθούνται.

«Υπήρξε μια αγαστή συνεργασία κράτους, παρακράτους και κυβέρνησης. Κυβέρνηση εννοώ τις εντολές που έρχονται από τους υπουργούς στην αστυνομία, κράτος εν προκειμένω την υπηρεσία ασύλου και την αστυνομία, ενώ παρακράτος κάτι περίεργους ανθρώπους που δεν ξέρω ποιοι είναι. Όπως για παράδειγμα, τις τελευταίες ημέρες

παρακολουθούμαι, όπως και οι νομικοί παραστάτες των Τούρκων παρακολουθούνται. Έχω περάσει Δικτατορία και δεν είμαι χαζός. Έχω δει τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα και τα πρόσωπα. Αν συνεχιστεί αυτό και σήμερα, θα δουν τα προσωπάκια τους και τα αυτοκίνητά τους στο Facebook» είπε ο κ. Δοξιάδης στο ΘΕΜΑ 104.6.

Ο συγγραφέας έκανε λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση», που προκύπτει, όπως εξήγησε, από δηλώσεις κρατικών οργάνων που μιλάνε για πραξικοπηματίες, «τη στιγμή που όλοι οι δικαστές λένε ότι δεν είναι πραξικοπηματίες».

The post Καταγγελία Δοξιάδη: Με παρακολουθούν επειδή στήριξα τους 8 Τούρκους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα