Καταδίκη Πολάκη για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη

15:11 12/2/2019 - Πηγή: Aixmi

O Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι είχε διοριστεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Αδωνι Γεωργιάδη. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο και τον υποχρέωσε να καταβάλει χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, ο οποίος δεν είχε ποτέ σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το

δικαστήριο δέχθηκε ότι οι ισχυρισμοί του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν ψευδείς και είχαν σκοπό να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψη του Βασίλη Μπεσκένη. Στο σκεπτικό αναφέρεται ότι ο κ. Πολάκης δεν προσπάθησε καν να βρει αποδεικτικά στοιχεία πριν αποφασίσει να εξυβρίσει τον Βασίλη Μπεσκένη, καθώς αποδείχθηκε ότι η σχετική έρευνα έγινε μετά τις δηλώσεις του και όχι από τον ίδιο, αλλά από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

The post Καταδίκη Πολάκη για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα